Alle kan være med gennem vores professionelle arbejde og lave priser

Har du også altid ønsket dig at have lige så flotte hvide tænder, som man ser filmstjernerne fra Hollywood har? Hvis det er tilfældet, så er du ikke alene. Hvide tænder har altid været noget, som de rige og smukke havde, mens resten af os måtte nøjes med tænder, der havde et gulligt skær eller måske lidt misfarvninger.

Uanset hvor meget vi har børstet og skrubbet på tænderne med diverse former for tandpasta, så har det sjældent hjulpet ret meget. Heldigvis er det nu blevet muligt for alle at få hvide tænder. Metoden til de flotte hvide tænder hedder tandblegning, og det er også den metode, som skuespillerne har brugt gennem tiden og stadig bruger.

Filmstjernernes tænder var ikke anderledes end vores, før de blev kendte, men efterhånden som de blev velhavende, havde de råd til at få gjort noget ved deres tænder. Engang var tandblegning dyrt og forbeholdt de få, men nu har vi sørget for, at alle kan være med gennem vores professionelle arbejde og lave priser.

En klinikblegning varer ca. 1 time og forløber således:

  • Vi foretager en vurdering af, om dine tænder er egnede til behandlingen.
  • Vi laver desuden en vurdering af dine tænders nuværende farve.
  • Du får lagt blegegel på tænderne.
  • Vi lyser på dine tænder med en blegelampe, som effektivt nedbryder misfarvninger, som er aflejret i tandemaljen.

100% Tilfredshed

Vi garanterer dig min. 4-6 nuancer lysere tænder på tandskalaen, som er internationalt anerkendt. De fleste klienter oplever helt op til 10-13 nuancer.

Spørgsmål og svar

Tandblegning betyder at gøre tænder blegere (hvidere). Ligesom hår kan afbleges med brintoverilte, kan også tænderne bleges med brintoverilte. Tandblegning med brintoverilte er blevet udført i USA i over 50 år. I Danmark har tandlæger gjort det siden 1989.

Tandblegning er i dag blevet utroligt populært, ikke kun blandt de kendte, men også blandt helt almindelige danskere, som ønsker hvide tænder.

Fordi tændernes skønhed spiller en stor rolle her i livet. Det første vi ser, når vi møder et nyt menneske er øjnene, dernæst tænderne. Hvide smukke tænder giver dig fornyet selvtillid, øger dit selvværd og signalerer overskud og velvære. I situationer som jobsamtaler, dates, osv. kan det være afgørende, at du gør et godt indtryk, og dit smil vil have en vigtig indvirkning på dette.

Med en kosmetisk tandblegning kan du genoprette tændernes farve uden at gå på kompromis med tandsundheden. Vores tandblegning er den mest veldokumenterede, effektive og smertefri måde at blege tænder på.

Misfarvede tænder er noget, der kan komme snigende. Når det gælder misfarvning af tænder er te, kaffe, cigaretter og vin fire af de største syndere. Lidt for mange tidlige morgener med sort kaffe, og pludselig står du foran et skræmmende gult skær i spejlet. Yikes!

Vi kan vist alle godt blive enige om, at et bredt gulligt tandsæt er knapt så charmerende som et funklende hvidt smil. Aarhus Tandblegning sigter mod, at års regelmæssig te-drikkeri og vin-nipperi ikke efterlader et synligt præg på perlemorsrækkerne.

Tænderne renses først, derefter påføres blegegel på tænderne. Blegegelen aktiveres med en avanceret LED-blegelampe, som lyser på tænderne i 1 time. Tænderne vil herefter være lysnet med minimum 6 nuancer. Farvede molekyler trænger dagligt ind i tænderne fra det vi spiser og drikker samt fra rygning. Disse farvede molekyler ophobes og efterhånden bliver tænderne misfarvede.

Tandblegning fungerer ved, at brintoverilte nedbryder de farvede molekyler som kaffe, te, rygning, rødvin m.m. efterlader i tænderne. Det er altså ikke selve emaljen, der forandres, men de farvede molekyler, der sidder inde i emaljen. Vores tandblegningsteknologi er udviklet af professionelle tandlæger. Du bliver kun behandlet af vores ansatte, som er uddannede og certificerede behandlere.

I princippet kan en tandblegning altid udføres. Dog med undtagelse af følgende forhold som frarådes:

  • Personer under 18 år.
  • Graviditet eller amning.
  • Kraftige betændelse i tænder og tandkød.
  • Kraftige slid- eller syreskader på tænderne.
  • Allergisk overfor Aloe Vera

En tandblegning i vores klinik varer ca. 1 time og ikke 21 minutter, som mange andre tandblegningsklinikker påstår, da 21 minutter simpelthen ikke er nok, og derfor ikke vil holde mere end et par uger. En tandblegning er ikke permanent, og holder ikke op til 2 år eller mere som mange tandblegningsklinikker lover, da indtaget af fødevarer med farvede molekyler konstant vil ophobe sig i tænderne. Men med god mundhygiejne og moderat påvirkning fra stærkt farvende drikkevarer kan en tandblegning holde op til 1 år.

Det individuelle resultat varierer dog med tandstruktur og personlige vaner. Det fine, hvide resultat kan vedligeholdes med en ny tandblegning, når du finder det nødvendigt, og er helt ufarlig. Til gengæld kan du se effekten med det samme og efter en 1 times behandling gå ud og vise verden et skinnende smukt smil igen.

Vigtigt! Indtagelse af stærkt farvende drikke- og madvarer frarådes op til 24 timer efter behandlingen, da tandoverfladen er mere modtagelig for indfarvning i denne periode. Ønsker du alligevel at indtage farvende drikke- og madvarer, kan vi behandle dine tænder med Nano Seal, der forsegler din tandblegning op til tre uger efter din behandling og sikrer, at dine tænder ikke misfarves eller optager farvestoffer.

I forbindelse med behandlingen kan der være en kortvarig varmepåvirkning. Der kan forekomme forbigående følsomhed for varme-kulde påvirkning i tænderne. Dette kan normalt vare op til 24 timer efter behandlingen og er helt ufarligt.

Tandblegning ved Aarhus Tandblegning er ufarligt, da der benyttes koldt lys i stedet for laser. Vores avancerede behandling dehydrerer ikke tænderne, som laserbehandling og andre tandblegningsbehandlinger gør, så det er absolut skadefrit for tænderne. Blegegelen aktiveres af LED-lyset, som trænger ind i tandoverfladen, hvor tandkødet og tandemaljen ikke angribes.

En del tandblegeprodukter, som er set til salg på nettet, er ikke lovlige og forbudte i EU. Du har ingen garanti for din sikkerhed, hvis du køber ulovlige produkter, som er farlige for dine tænder og dit helbred.

Det gennemsnitlige honorar for tandblegning varierer fra klinik til klinik, men en typisk pris angives til ca. 2000 - 4000kr. Vores tandblegning har en kampagnepris på 900kr (Danmarks billigste), da vi mener, at alle har ret til et smukkere smil!